Consent är en sida som samlar fakta, statistik och annan information om svenska varumärken. Sverige har länge varit ett starkt exportland med många internationellt kända företag – och är det i högsta grad än idag. Förut var det personbilar och industri som satte svenska varumärken på kartan, medan det idag främst är inom IT som Sverige utmärker sig.

Consent ämnar vara en sida som både bildar och underhåller. Här publiceras inte bara djupgående informativa texter och nyheter, utan även listor och roliga fakta kring de största varumärkena i landet. Bland annat kommer du här att kunna läsa mer om:

  • Sverige har en lång tradition som exportland. På Brandz kommer du att kunna läsa mer om hur landets handel med andra länder sker, samt om vilka produkter och tjänster det är som de stora varumärkena säljer.
  • Handel med utlandet har skett sedan många hundra år tillbaka i tiden. Här på Brandz kommer du att kunna läsa hur de svenska stora varumärkena har utvecklats genom tiderna. Vi kommer kanske inte att gå så långt tillbaka som till medeltiden – men väl från slutet av 1800-talet och framåt.
  • Det finns flera organisationer i landet som för intressant statistik över hur det går för de största svenska varumärkena samt hur de arbetar mer ingående. Rapporterna är vitt spridda och informationen ibland inte särskilt lätt att hitta. Här på Brandz finns tydliga sammanställningar i form av listor och andra artiklar.

På nätet idag finns en uppsjö av nyhetskanaler inom olika områden. Consent, som fokuserar på varumärken, har en målsättning om att bli bäst just på det. Vi hoppas att kunna bygga en långsiktig relation med Dig som läsare och att vårt innehåll i hög grad talar för sig självt.