Det är skillnad på fest och fest, något du märker när du blir äldre. Spontana hemmafester är mycket sällsynta när du väl har kommit upp i åldrarna. Däremot är det desto roligare att planera en ordentlig fest, speciellt nu när du faktiskt har råd att göra något stort och välplanerat. Många unnar sig rejäla fester när det är dags att fira födelsedagen, kanske den egna eller någon annans. Jubileum är ett bra exempel som är väl värt att fira rejält. Vi ger dig några tips för att du ska lyckas med din fest. Vid behov av catering i Lund är detta företag klockrent!

Vad är det för fest du ska ha?

Ska du ha ett tema? Är det något speciellt som ska firas? Vad kan gästerna förvänta sig och vad förväntar du dig av gästerna? Ju tydligare, desto bättre. Alla fester behöver inte ha ett tema men det är alltid roligt när festen har det. Fundera även på klädsel. Många älskar maskeradfester, även äldre personer. Det är något oerhört roligt med att få klä ut sig och gå in i en annan karaktär.

Mat, hellre för mycket än för lite

När det kommer till mat beror det återigen på vad det är för fest. Födelsedagsfester, nyårsfester och så vidare brukar generellt bestå av en middag samt själva ”festandet”. Matmässigt är det alltid bra att ha för mycket än för lite. Dock kan det snabbt bli alldeles för stort arbete att göra på egen hand. Det är här som catering kommer in i bilden. Det finns gott om företag som erbjuder catering i någon form. Du kan hitta mycket bra catering i Lund och andra städer runt om i Skåne. Tänk på att mat och dryck hänger ihop. Det är bättre att ha lite för mycket dricka än att det tar slut.

Du kan göra vissa saker på egen hand

Mycket kan göras av cateringföretaget men det betyder inte att företaget måste göra allt. Du kan komma undan med ett lite billigare pris genom att själv stå för vissa saker, exempelvis tilltugg och mingelmat. Även genom att köpa bag-in-box viner som du sedan serverar ur glaskaraffer kan du spara in en del pengar.

Similar Posts

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *